Καφές Dalgona

Καφές Dalgona

Recipe by Αναστασία ΘεοχαροπούλουΚατηγορία: Διάφορα Ροφήματα
Μερίδες

1

ποτήρι
Προετοιμασία

5

λεπτά

Συστατικά

  • 2 κουταλιές στιγμιαίο καφέ

  • 2 κουταλιές ζάχαρη

  • 2 κουταλιές ζεστό νερό

  • Προαιρετικά 1 κουταλάκι κακάο για γεύση μόκα

Εκτέλεση

  • Τα χτυπάμε με τον αναδευτήρα του φραπέ ή με το μίξερ για 5-7 λεπτά. Με το μίξερ η κρέμα γίνεται πιο αφράτη και πιο σταθερή ενω με τον αναδευτήρα είναι απλά πηχτή.
  • Σερβίρουμε σε ποτήρι με παγάκια και γάλα, αλλά μπορείτε να το πείτε και ζεστό σερβίροντας σε κούπα με ζεστό γάλα, σαν ανάποδος καπουτσίνο

Σημειώσεις

  • Μπορείτε να διπλασιάσετε τη δόση να χτυπήσετε με το μίξερ και να το φυλάξετε ψυγείο.
  • Η κρέμα καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα γλυκά.

Καφές Dalgona

Η συνταγή είναι της Αναστασία Θεοχαροπούλου από το www.dolmadaki.gr