Καφές Dalgona
Κατηγορία: Διάφορα ΡοφήματαΜερίδες
1
ποτήριΠροετοιμασία
5
λεπτάΣυστατικά
2 κουταλιές στιγμιαίο καφέ
2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλιές ζεστό νερό
Προαιρετικά 1 κουταλάκι κακάο για γεύση μόκα
Εκτέλεση
- Τα χτυπάμε με τον αναδευτήρα του φραπέ ή με το μίξερ για 5-7 λεπτά. Με το μίξερ η κρέμα γίνεται πιο αφράτη και πιο σταθερή ενω με τον αναδευτήρα είναι απλά πηχτή.
- Σερβίρουμε σε ποτήρι με παγάκια και γάλα, αλλά μπορείτε να το πείτε και ζεστό σερβίροντας σε κούπα με ζεστό γάλα, σαν ανάποδος καπουτσίνο
Σημειώσεις
- Μπορείτε να διπλασιάσετε τη δόση να χτυπήσετε με το μίξερ και να το φυλάξετε ψυγείο.
- Η κρέμα καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα γλυκά.

Η συνταγή είναι της Αναστασία Θεοχαροπούλου από το www.dolmadaki.gr
Αξιολόγησε