Mexican Churros
Κατηγορία: Μεξικάνικη, Λοιπά ΖυμάριαΠροετοιμασία
15
λεπτάΤηγάνισμα
3
λεπτάΣυστατικά
- Για τη ζύμη:
1 κούπα νερό
½ κούπα βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά
1 βανίλια
1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.
- Για το τηγάνισμα:
Ηλιέλαιο ή σπορέλαιο
- Για την επικάλυψη:
150γρ. ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε σιγανή φωτιά το νερό, το βούτυρο, το αλάτι, την βανίλια. Όταν ζεσταθούν κατεβάζουμε από την φωτιά, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
- Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε με το κορνέ διάφορα σχέδια.
- Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
- Τα βουτάμε σε ζάχαρη με κανέλα.
Σημειώσεις
- Μπορούμε να φτιάξουμε μια γκανάζ σοκολάτας και να τα βουτάμε μέσα.
Αξιολόγησε