Μαγιονέζα

Μαγιονέζα

Recipe by Ρουλα ΛυρουΚατηγορία: Σάλτσες – Dressings
Προετοιμασία

20

λεπτά

Συστατικά

  • 1 κρόκο αυγού

  • 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή

  • 1 ποτήρι λάδι

  • 3 κ.σ. χυμό λεμονιού

  • Αλάτι

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε σε ένα μπολ τον κρόκο αυγού με την μουστάρδα.
  • Ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι και χτυπάμε.
  • Όταν πιει όλο το λάδι ρίχνουμε λίγο αλάτι, το χυμό λεμονιού και χτυπάμε να ενσωματωθούν.