Τηγανόψωμο

Τηγανόψωμο

Recipe by Χριστίνα ΚονσουλαΚατηγορία: Ψωμιά
Προετοιμασία

30

λεπτά
Φούσκωμα

1

ώρα

Συστατικά

  • 700-800γρ. αλεύρι

  • 500ml χλιαρό νερό

  • 1 φακελάκι μαγιά ξερή

  • 1 κ.σ. ζάχαρη

  • 1 κ.γ. αλάτι

  • 2 κ.σ. λάδι

  • Φέτα

Εκτέλεση

  • Ζυμώνουμε τα υλικά και αφήνουμε τη ζύμη 1 ώρα να φουσκώσει.
  • Παίρνουμε λίγη ζύμη και ανοίγουμε μικρό φύλλο. Βάζουμε φέτα, κλείνουμε σαν μαντιλάκι και το πατάμε με τον πλάστη.
  • Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
  • Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθεί καλά το ζυμάρι.