Τηγανόψωμο
Κατηγορία: ΨωμιάΠροετοιμασία
30
λεπτάΦούσκωμα
1
ώραΣυστατικά
700-800γρ. αλεύρι
500ml χλιαρό νερό
1 φακελάκι μαγιά ξερή
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. λάδι
Φέτα
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε τα υλικά και αφήνουμε τη ζύμη 1 ώρα να φουσκώσει.
- Παίρνουμε λίγη ζύμη και ανοίγουμε μικρό φύλλο. Βάζουμε φέτα, κλείνουμε σαν μαντιλάκι και το πατάμε με τον πλάστη.
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
- Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθεί καλά το ζυμάρι.
Αξιολόγησε