Κορμός με Μαρμελάδα

Κορμός με Μαρμελάδα

Recipe by χριστινα ΚαρραΚατηγορία: Διάφορα Γλυκά
Προετοιμασία

30

λεπτά
Ψήσιμο

15

λεπτά

Συστατικά

  • Για το παντεσπάνι:
  • 6 αυγά

  • 1 ποτήρι ζάχαρη

  • Ξύσμα από λεμόνι

  • 1 ποτήρι αλεύρι

  • 1 μπέικιν πάουντερ

  • 1 βανίλια

  • Για τη γέμιση:
  • Μαρμελάδα της αρέσκειας μας

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη και το ξύσμα από λεμόνι.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και τα ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  • Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 10-15 λεπτά.
  • Σε μια πετσέτα ρίχνουμε αρκετή άχνη ζάχαρη, βάζουμε το παντεσπάνι και το κάνουμε ρολό.
  • Αφού κρυώσει το ξεδιπλώνουμε, βάζουμε τη μαρμελάδα ή ότι άλλο μας αρέσει και το ξανακάνουμε ρολό.
  • Πασπαλίζουμε το ρολό με άχνη ζάχαρη.