Παγωτό Βανίλια
Κατηγορία: ΠαγωτάΠροετοιμασία
45
λεπτάΣυστατικά
500ml σαντιγί φυτική της αρεσκείας σας
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 ζαχαρούχο
Λίγη τρούφα σοκολάτας
1 φακελάκι σταγόνες σοκολάτα με γεύση φράουλα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε καλά την σαντιγί, για 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε το εβαπορέ και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί.
- Προσθέτουμε την τρούφα σοκολάτας και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά με πλαστική σπάτουλα.
- Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη (ΔΕΝ είναι πηχτό σε αυτή τη φάση).
- Ανακατεύουμε το μείγμα κάθε 1 ώρα με την πλαστική σπάτουλα, 4 φορές.

Τέλειο !!!🌹🌹🍷🍷