Παγωτό Βανίλια

Παγωτό Βανίλια

Recipe by Μαρία ΛαρουΚατηγορία: Παγωτά
Προετοιμασία

45

λεπτά

Συστατικά

  • 500ml σαντιγί φυτική της αρεσκείας σας

  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ

  • 1 ζαχαρούχο

  • Λίγη τρούφα σοκολάτας

  • 1 φακελάκι σταγόνες σοκολάτα με γεύση φράουλα

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε καλά την σαντιγί, για 3 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 2 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το εβαπορέ και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί.
  • Προσθέτουμε την τρούφα σοκολάτας και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά με πλαστική σπάτουλα.
  • Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη (ΔΕΝ είναι πηχτό σε αυτή τη φάση).
  • Ανακατεύουμε το μείγμα κάθε 1 ώρα με την πλαστική σπάτουλα, 4 φορές.
Παγωτό Βανίλια