Τούρτα Παγωτό Vienneta
Κατηγορία: ΠαγωτάΠροετοιμασία
1
hourΣυστατικά
500ml κρέμα γάλακτος
Ζαχαρούχο
Κουβερτούρα
Μαρμελάδα
Εκτέλεση
- Παίρνουμε λαδόκολλα και σχεδιάζουμε έξι φορές τον πάτο από την μακρόστενη φόρμα του κέικ που θα χρησιμοποιήσουμε.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα και την απλώνουμε πάνω στα περιγράμματα της λαδόκολλας, αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος αλλά όχι να σφίξει.
- Ρίχνουμε όσο ζαχαρούχο θέλουμε, ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε.
- Παίρνουμε την φόρμα του κέικ, βγάζουμε μια λαδόκολλα και τοποθετούμε την πρώτη πλάκα σοκολάτας, ρίχνουμε λίγο από το μείγμα της κρέμας.
- Επαναλαμβάνουμε για άλλες 5 φορές μέχρι να τελειώσουν οι πλάκες σοκολάτας. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για να κρυώσει το παγωτό μας.
- Ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με κρέμα γάλακτος και μαρμελάδα τις αρεσκείας μας.
Αξιολόγησε