Παγωτό – Κορμός

Παγωτό – Κορμός

Recipe by Maria TerzidouΚατηγορία: Παγωτά
Προετοιμασία

30

λεπτά

Συστατικά

  • 1 κουτί ζαχαρούχο

  • 500ml κρέμα γάλακτος

  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ

  • Σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και τα χτυπάμε μαζί.
  • Σπάμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στην κρέμα.
  • Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τα ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε σε μια φόρμα μακρόστενη του κέικ τη διαφανή μεβράνη .
  • Ρίχνουμε μέσα το μείγμα, το αφήνουμε για 3 ώρες στην κατάψυξη για να παγώσει.  
  • Βγάζουμε το παγωτό από την φόρμα, το διατηρούμε στην κατάψυξη.
Παγωτό - Κορμός