Παγωτό – Κορμός
Κατηγορία: ΠαγωτάΠροετοιμασία
30
λεπτάΣυστατικά
1 κουτί ζαχαρούχο
500ml κρέμα γάλακτος
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
Σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και τα χτυπάμε μαζί.
- Σπάμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στην κρέμα.
- Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τα ανακατεύουμε.
- Βάζουμε σε μια φόρμα μακρόστενη του κέικ τη διαφανή μεβράνη .
- Ρίχνουμε μέσα το μείγμα, το αφήνουμε για 3 ώρες στην κατάψυξη για να παγώσει.
- Βγάζουμε το παγωτό από την φόρμα, το διατηρούμε στην κατάψυξη.

Αξιολόγησε