Ferrero Rocher

Ferrero Rocher

Recipe by Χριστίνα ΚονσουλαΚατηγορία: Σοκολάτα
Προετοιμασία

1

hour 

Συστατικά

  • 200γρ. μερέντα

  • 3 σοκοφρέτες

  • 150γρ. φουντούκια

  • 200γρ. κουβερτούρα γάλακτος για την επικάλυψη

Εκτέλεση

  • Αλέθουμε τα φουντούκια χοντροκομμένα.
  • Τα ανακατεύουμε με την μερέντα και τις τριμμένες σοκοφρέτες.
  • Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει.
  • Λιώνουμε την κουβερτούρα.
  • Βγάζουμε από το ψυγείο το μείγμα που έχει κρυώσει, κάνουμε μπαλάκια και τα περνάμε από την λιωμένη κουβερτούρα.
  • Τα αφήνουμε να παγώσει η σοκολάτα.