Ferrero Rocher
Κατηγορία: ΣοκολάταΠροετοιμασία
1
hourΣυστατικά
200γρ. μερέντα
3 σοκοφρέτες
150γρ. φουντούκια
200γρ. κουβερτούρα γάλακτος για την επικάλυψη
Εκτέλεση
- Αλέθουμε τα φουντούκια χοντροκομμένα.
- Τα ανακατεύουμε με την μερέντα και τις τριμμένες σοκοφρέτες.
- Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα.
- Βγάζουμε από το ψυγείο το μείγμα που έχει κρυώσει, κάνουμε μπαλάκια και τα περνάμε από την λιωμένη κουβερτούρα.
- Τα αφήνουμε να παγώσει η σοκολάτα.
Αξιολόγησε