Ινδοκάρυδα
Κατηγορία: Διάφορα ΓλυκάΜερίδες
25
κομμάτιαΠροετοιμασία
30
λεπτάΨήσιμο
20
λεπτάΣυστατικά
200γρ. ινδοκάρυδο
4 αυγά μεγάλα
130γρ. ζάχαρη
2 κ.σ. αλεύρι
1 κ.σ. άνθος αραβοσίτου
1 βανίλια
30γρ. βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
Κερασάκια
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα αυγά και τα χτυπάμε καλά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι να ζεσταθούν.
- Προσθέτουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και αυτό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε συνέχεια.
- Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ, κάνουμε ροζέτες (όχι πολύ μεγάλες) και στην μέση βάζουμε από μισό κερασάκι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 15-20 λεπτά περίπου.
Αξιολόγησε