Ινδοκάρυδα

Ινδοκάρυδα

Recipe by Eleni KalaitzidouΚατηγορία: Διάφορα Γλυκά
Μερίδες

25

κομμάτια
Προετοιμασία

30

λεπτά
Ψήσιμο

20

λεπτά

Συστατικά

  • 200γρ. ινδοκάρυδο

  • 4 αυγά μεγάλα

  • 130γρ. ζάχαρη

  • 2 κ.σ. αλεύρι

  • 1 κ.σ. άνθος αραβοσίτου

  • 1 βανίλια

  • 30γρ. βούτυρο

  • 1 πρέζα αλάτι

  • Κερασάκια

Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα αυγά και τα χτυπάμε καλά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι να ζεσταθούν.
  • Προσθέτουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και αυτό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε συνέχεια.
  • Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ, κάνουμε ροζέτες (όχι πολύ μεγάλες) και στην μέση βάζουμε από μισό κερασάκι.Ινδοκάρυδα
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 15-20 λεπτά περίπου.