Κέικ Πορτοκάλι – Σοκολάτα
Κατηγορία: ΚέικΠροετοιμασία
30
λεπτάΨήσιμο
50
λεπτάΣυστατικά
1 βιτάμ
1 1/2 κούπα ζάχαρη
5 αυγά
1 γιαούρτι
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ
1 φακελάκι σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το βιτάμ με την ζάχαρη μέχρι να λιώσει.
- Προσθέτουμε τα αυγά, το ξύσμα, το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το χτυπάμε ίσα να ανακατευθεί το αλεύρι.
- Ρίχνουμε λίγο αλεύρι στις σταγόνες σοκολάτας , τις προσθέτουμε στο μείγμα και τα ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς, πάνω κάτω αντιστάσεις, για 50 λεπτά.
Αξιολόγησε