Ζελεδάκια με Χυμό Πορτοκαλιού

Ζελεδάκια με Χυμό Πορτοκαλιού

Recipe by Martha MarthaΚατηγορία: Διάφορα Γλυκά
Προετοιμασία

30

λεπτά
Αναμονή

6

ώρες

Συστατικά

  • Για τα ζελεδάκια:
  • 500ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι

  • 4 κ.σ. ζάχαρη

  • 5 κ.σ. κορν φλάουρ

  • 1 κ.σ. βούτυρο

  • Για την επικάλυψη:
  • Ινδική καρύδα

Εκτέλεση

  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και ζεσταίνουμε ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει. Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
  • Βρέχουμε με νερό ποτήρια σωλήνα, τα γεμίζουμε με το μείγμα και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  • Στη συνέχεια το βγάζουμε από τα ποτήρια, το κυλάμε στην καρύδα και το κόβουμε.Ζελεδάκια από Χυμό Πορτοκαλιού

Σημειώσεις

  • Μπορούμε να τα κάνουμε και με άλλους χυμούς, της αρεσκείας μας.