Λουκουμαδάκια

Λουκουμαδάκια

Recipe by Ευδοκία ΠαπαμακαρίουΚατηγορία: Λοιπά Ζυμάρια
Προετοιμασία

20

λεπτά

Συστατικά

  • 380γρ. γιαούρτι στραγγιστό

  • 280γρ. αλεύρι φαρίνα

  • 120γρ. νερό

  • 1 βανίλια

  • Λάδι για τηγάνισμα

  • Ζάχαρη για πασπάλισμα

Εκτέλεση

  • Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε καλά με το κουτάλι.
  • Βάζουμε στο τηγάνι λάδι να κάψει. Με ένα κουταλάκι παίρνουμε λίγο από το μείγμα, πιέζοντας το στη χούφτα και το ρίχνουμε στο λάδι. Βουτάμε συνέχεια το κουταλάκι σε ένα ποτήρι με νερό.
  • Τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
  • Τα βάζουμε σε πιάτο με χαρτί για να απορροφήσει το λάδι.
  • Τα ρολάρουμε στην ζάχαρη να κολλήσει.
Λουκουμαδάκια