Ραφαέλο

Ραφαέλο

Recipe by Μιχαελα ΣτεφανουδηςΚατηγορία: Τούρτες – Πάστες
Προετοιμασία

45

λεπτά
Αναμονή στο ψυγείο

3

ώρες

Συστατικά

  • 1 ζαχαρούχο

  • 1 φυτική σαντιγί (στη πράσινη συσκευασία)

  • 3 κρέμες στιγμής με γεύση βανίλια (άνθος αραβοσίτου)

  • 1 λίτρο γάλα

  • 3 πακέτα πτιμπέρ

  • Ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο με τη φυτική σαντιγί.
  • Σε άλλο χτυπάμε το γάλα με τις κρέμες.
  • Σπάμε τα πτιμπερ σε κομμάτια.
  • Ενώνουμε τις κρέμες, τις χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και ρίχνουμε τα σπασμένα πτιμπέρ.
  • Σε μεγάλο τάπερ (μακρόστενο) ρίχνουμε στον πάτο ινδοκάρυδο, βάζουμε το μείγμα και τελειώνουμε πάλι με ινδοκάρυδο.
  • Το βάζουμε για τρεις ώρες στην κατάψυξη και μετά μπορούμε να το βάλουμε απλά στο ψυγείο.
Ραφαέλο