Ραφαέλο
Κατηγορία: Τούρτες – ΠάστεςΠροετοιμασία
45
λεπτάΑναμονή στο ψυγείο
3
ώρεςΣυστατικά
1 ζαχαρούχο
1 φυτική σαντιγί (στη πράσινη συσκευασία)
3 κρέμες στιγμής με γεύση βανίλια (άνθος αραβοσίτου)
1 λίτρο γάλα
3 πακέτα πτιμπέρ
Ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο με τη φυτική σαντιγί.
- Σε άλλο χτυπάμε το γάλα με τις κρέμες.
- Σπάμε τα πτιμπερ σε κομμάτια.
- Ενώνουμε τις κρέμες, τις χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και ρίχνουμε τα σπασμένα πτιμπέρ.
- Σε μεγάλο τάπερ (μακρόστενο) ρίχνουμε στον πάτο ινδοκάρυδο, βάζουμε το μείγμα και τελειώνουμε πάλι με ινδοκάρυδο.
- Το βάζουμε για τρεις ώρες στην κατάψυξη και μετά μπορούμε να το βάλουμε απλά στο ψυγείο.

Αξιολόγησε