Σνίτσελ Χοιρινό αλά Κρεμ
Κατηγορία: ΧοιρινόΠροετοιμασία
1
hourΨήσιμο
20
λεπτάΣυστατικά
- Για το σνίτσελ:
Σνίτσελ χοιρινό
Αυγό
1 κ.σ. μουστάρδα
Αλεύρι
Τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
Πιπέρι
- Για τη σάλτσα:
Φρέσκα μανιτάρια
1 σκελίδα σκόρδο
Λευκό κρασί
Κρέμα γάλακτος
Μαϊντανός
Πιπέρι λευκό
Αλάτι
Εκτέλεση
- Για το σνίτσελ:
- Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ.
- Τα πανάρουμε πρώτα σε αλεύρι, μετά στο αυγό χτυπημένο με μια κουταλιά μουστάρδα και τέλος στη φρυγανιά.
- Τα βάζουμε στη λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, ρίχνουμε λίγο λάδι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς, για 20 λεπτά περίπου.
- Για τη σάλτσα:
- Σοτάρουμε τα μανιτάρια με μια σκελίδα σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το μαϊντανό, το λευκό πιπέρι, λίγο αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε 15 λεπτά.
Σημειώσεις
- Στη σάλτσα μπορούμε να βάλουμε και λίγο ροκφόρ.
Αξιολόγησε