Σνίτσελ Χοιρινό αλά Κρεμ

Σνίτσελ Χοιρινό αλά Κρεμ

Recipe by Sia SgardeliΚατηγορία: Χοιρινό
Προετοιμασία

1

hour 
Ψήσιμο

20

λεπτά

Συστατικά

  • Για το σνίτσελ:
  • Σνίτσελ χοιρινό

  • Αυγό

  • 1 κ.σ. μουστάρδα

  • Αλεύρι

  • Τριμμένη φρυγανιά

  • Αλάτι

  • Πιπέρι

  • Για τη σάλτσα:
  • Φρέσκα μανιτάρια

  • 1 σκελίδα σκόρδο

  • Λευκό κρασί

  • Κρέμα γάλακτος

  • Μαϊντανός

  • Πιπέρι λευκό

  • Αλάτι

Εκτέλεση

  • Για το σνίτσελ:
  • Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ.
  • Τα πανάρουμε πρώτα σε αλεύρι, μετά στο αυγό χτυπημένο με μια κουταλιά μουστάρδα και τέλος στη φρυγανιά.
  • Τα βάζουμε στη λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, ρίχνουμε λίγο λάδι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς, για 20 λεπτά περίπου.
  • Για τη σάλτσα:
  • Σοτάρουμε τα μανιτάρια με μια σκελίδα σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί.
  • Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το μαϊντανό, το λευκό πιπέρι, λίγο αλάτι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε 15 λεπτά.

Σημειώσεις

  • Στη σάλτσα μπορούμε να βάλουμε και λίγο ροκφόρ.