Cheesecake Μερέντα

Cheesecake Μερέντα

Recipe by Δέσποινα ΜποΚατηγορία: Τούρτες – Πάστες
Προετοιμασία

40

λεπτά

Συστατικά

  • Για τη βάση:
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ ή digestive

  • 200γρ. βούτυρο

  • Λίγη μερέντα

  • Για την κρέμα:
  • 1 φακελάκι στιγμής για cheesecake

  • Το αντίστοιχο γάλα που χρειάζεται το φακελάκι

  • 1½ κ.σ. τυρί κρέμα

  • 200γρ. μερέντα

Εκτέλεση

  • Για την βάση:
  • Θρυμματίζουμε στο μούλτι τα μπισκότα.
  • Λιώνουμε το βούτυρο με λίγη μερέντα μαζί, τα ρίχνουμε στο μπισκότο και ανακατεύουμε.
  • Για την κρέμα:
  • Χτυπάμε στο μίξερ το φακελάκι στιγμής με όσο γάλα φρέσκο χρειάζεται.
  • Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και λιωμένη την μερέντα, συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Για το στήσιμο του γλυκού:
  • Στρώνουμε το μπισκότο στη φόρμα.
  • Βάζουμε από πάνω λιωμένη μερέντα και μετά την κρέμα.
  • Πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο και στολίζουμε όπως μας αρέσει.
  • Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.