Γιουβέτσι με Kοφτό Mακαρονάκι και Mοσχάρι

Γιουβέτσι με Kοφτό Mακαρονάκι και Mοσχάρι

Recipe by Νίκος Βασιλεία ΡάπτηςΚατηγορία: Μοσχάρι
Μερίδες

8

μερίδες
Προετοιμασία

1

hour 
Μαγείρεμα

30

λεπτά

Συστατικά

  • 2 κιλά μοσχάρι

  • 2 συσκευασίες μακαρονάκι κοφτό

  • 2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη

  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

  • Αλάτι

  • Πιπέρι

  • 1 ξύλο κανέλας

  • Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σιγά σιγά το κρέας να σωταριστεί.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι και στην συνέχεια την ντομάτα.
  • Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και 2 λίτρα νερό. Αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί.
  • Ρίχνουμε το μακαρονάκι και το κρέας με τον ζωμό στην γάστρα. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.