Γιουβέτσι με Kοφτό Mακαρονάκι και Mοσχάρι
Κατηγορία: ΜοσχάριΜερίδες
8
μερίδεςΠροετοιμασία
1
hourΜαγείρεμα
30
λεπτάΣυστατικά
2 κιλά μοσχάρι
2 συσκευασίες μακαρονάκι κοφτό
2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
1 ξύλο κανέλας
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σιγά σιγά το κρέας να σωταριστεί.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και στην συνέχεια την ντομάτα.
- Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και 2 λίτρα νερό. Αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί.
- Ρίχνουμε το μακαρονάκι και το κρέας με τον ζωμό στην γάστρα. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Αξιολόγησε