Μοσχαράκι Γιουβέτσι
Κατηγορία: ΜοσχάριΠροετοιμασία
30
λεπτάΜαγείρεμα
30
λεπτάΣυστατικά
1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά
2 φύλλα δάφνη
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
3 ντομάτες, τριμμένες
1 κουταλιά σούπας πελτέ
2 ποτήρια νερό
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Ρίχνουμε τα φύλλα δάφνης και σβήνουμε με το κρασί.
- Ρίχνουμε την ντομάτα, τον πελτέ, το νερό, αλάτι και πιπέρι και το βράζουμε στην χύτρα για 20 λεπτά.
- Όταν γίνει βγάζουμε το κρέας και ρίχνουμε όση αναλογία θέλουμε ζυμαρικών θέλουμε.
- Ανακατεύουμε και σχεδόν όταν βράσει, σβήνουμε και ρίχνουμε πάλι μέσα το κρέας.
- Το αφήνουμε 10 λεπτά ακόμα στο σβησμένο μάτι.
τέλειο! !!!
Όνειρο!!