Μπιφτέκια Κοτόπουλου

Μπιφτέκια Κοτόπουλου

Recipe by Στέλλα ΧατζοπούλουΚατηγορία: Κοτόπουλο
Μερίδες

10

κομμάτια
Προετοιμασία

30

λεπτά
Ψήσιμο

1

hour 

Συστατικά

  • 1 κιλό κιμά κοτόπουλου

  • 2 κρεμμύδια ξερά μεγάλα

  • 2 σκελίδες σκόρδο

  • 1 ντομάτα τριμμένη

  • 1 αυγό

  • Μαϊντανό

  • 1 πιπεριά χρωματιστή

  • 1 καρότο

  • Αλάτι

  • Πιπέρι

  • Ρίγανη

  • Ελαιόλαδο

  • 200γρ. τριμμένη φρυγανιά

  • Λίγο νερό

Εκτέλεση

  • Τρίβουμε στον χονδρό τρίφτη τα κρεμμύδια, το καρότο, τη ντομάτα και το σκόρδο στο ψιλό.
  • Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και την πιπεριά κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.
  • Βάζουμε τον κιμά και τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε να ενωθούν τα υλικά.
  • Σε ένα ταψί στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί, πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε στο ταψί.Μπιφτέκια Κοτόπουλου
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, πάνω κάτω αντιστάσεις, για 1 ώρα περίπου.