Πίτα στο Τηγάνι

Πίτα στο Τηγάνι

Recipe by Jenia KampakakiΚατηγορία: Λοιπά Ζυμάρια
Προετοιμασία

15

λεπτά
Ψήσιμο

15

λεπτά

Συστατικά

  • 2 αυγά

  • 1 ποτήρι γάλα

  • 1 ποτήρι αλεύρι

  • 1 ποτήρι τυρί κίτρινο σκληρό τριμμένο

  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

  • Λίγο αλάτι

  • Mαϊντανό ψιλοκομμένο

  • Δυόσμο ψιλοκομμένο

  • 2 κ.σ. λάδι

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα.
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε όλα μαζί.
  • Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι, το ζεσταίνουμε και ρίχνουμε το μείγμα. Όταν ψηθεί αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου, όπως την ομελέτα.
Πίτα στο Τηγάνι