Ψάρι Γιαχνί
Κατηγορία: Θαλασσινά – ΨάριαΠροετοιμασία
45
λεπτάΜαγείρεμα
35
λεπτάΣυστατικά
Ψάρι
2 πατάτες
2 καρότα
1 κρεμμύδι
λίγο σέλινο
Αλάτι
Λάδι
Πιπέρι
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
2 ντομάτες, τριμμένες
Μπούκοβο
2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά το ψάρι και αφού το κόψουμε το βάζουμε λίγο στο αλάτι.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι, λίγο σέλινο και τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα με λίγο λάδι να σοταριστούν 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και φέρνουμε 2 βόλτες στην κατσαρόλα.
- Ρίχνουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι, το μπούκοβο, το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει 20 λεπτά..
- Προσθέτουμε το ψάρι αφού το ξεπλύνουμε και αφήνουμε να χυλώσει περίπου 10 – 15 λεπτά.
Αξιολόγησε