Ψάρι Γιαχνί

Ψάρι Γιαχνί

Recipe by Ρουλα ΛυρουΚατηγορία: Θαλασσινά – Ψάρια
Προετοιμασία

45

λεπτά
Μαγείρεμα

35

λεπτά

Συστατικά

  • Ψάρι

  • 2 πατάτες

  • 2 καρότα

  • 1 κρεμμύδι

  • λίγο σέλινο

  • Αλάτι

  • Λάδι

  • Πιπέρι

  • 1 κουταλιά σούπας αλεύρι

  • 2 ντομάτες, τριμμένες

  • Μπούκοβο

  • 2 ποτήρια νερό

Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά το ψάρι και αφού το κόψουμε το βάζουμε λίγο στο αλάτι.
  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι, λίγο σέλινο και τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα με λίγο λάδι να σοταριστούν 3 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι και φέρνουμε 2 βόλτες στην κατσαρόλα.
  • Ρίχνουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι, το μπούκοβο, το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει 20 λεπτά..
  • Προσθέτουμε το ψάρι αφού το ξεπλύνουμε και αφήνουμε να χυλώσει περίπου 10 – 15 λεπτά.