Τεμπέλικο Καλτσόνε

Τεμπέλικο Καλτσόνε

Recipe by Martha NeiΚατηγορία: Λοιπά Ζυμάρια
Μερίδες

1

μερίδες
Προετοιμασία

10

λεπτά
Ψήσιμο

10

λεπτά

Συστατικά

  • 1 τορτίγια 35εκ.

  • Για τη σος:
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος

  • 1 κ.σ. κέτσαπ

  • Για τη γέμιση:
  • Πεπερόνι

  • Τυρί

  • Μανιτάρια

  • Ντομάτα

  • Για την επάλειψη:
  • Κρόκος αυγού

  • Σουσάμι

Εκτέλεση

  • Κόβουμε την τορτίγια όπώς στο βίντεο https://www.facebook.com/mnefididi/videos/pcb.5498727533486478/3486344021400762/?type=3&theater&ifg=1
  • Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την κέτσαπ.
  • Παίρνουμε την τορτίγια και βάζουμε τη σος.
  • Βάζουμε τα υλικά της γέμισης (μπορούμε να βάλουμε ότι μας αρέσει).Τεμπέλικο Καλτσόνε
  • Διπλώνουμε την τορτίγια, αλείφουμε από πάνω με κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 10 λεπτά.