Τεμπέλικο Καλτσόνε
Κατηγορία: Λοιπά ΖυμάριαΜερίδες
1
μερίδεςΠροετοιμασία
10
λεπτάΨήσιμο
10
λεπτάΣυστατικά
1 τορτίγια 35εκ.
- Για τη σος:
2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. κέτσαπ
- Για τη γέμιση:
Πεπερόνι
Τυρί
Μανιτάρια
Ντομάτα
- Για την επάλειψη:
Κρόκος αυγού
Σουσάμι
Εκτέλεση
- Κόβουμε την τορτίγια όπώς στο βίντεο https://www.facebook.com/mnefididi/videos/pcb.5498727533486478/3486344021400762/?type=3&theater&ifg=1
- Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την κέτσαπ.
- Παίρνουμε την τορτίγια και βάζουμε τη σος.
- Βάζουμε τα υλικά της γέμισης (μπορούμε να βάλουμε ότι μας αρέσει).
- Διπλώνουμε την τορτίγια, αλείφουμε από πάνω με κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 10 λεπτά.
Αξιολόγησε