Τρικολόρε Ψυγείου

Τρικολόρε Ψυγείου

Recipe by Nikoleta KarageorgouΚατηγορία: Τούρτες – Πάστες
Προετοιμασία

1

hour 

Συστατικά

  • 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ

  • 8 κουταλιές της σούπας άνθος αραβοσίτου σοκολάτα, για ζεστό γάλα

  • 8 κουταλιές της σούπας άνθος αραβοσίτου βανίλια, για ζεστό γάλα

  • 1760ml γάλα (880ml για κάθε κρέμα) και λίγο ακόμα να μουσκέψουμε τα μπισκότα

  • 10 κουταλιές της σούπας κοφτές ζάχαρη (5 κουταλιές της σούπας για κάθε κρέμα)

  • 2 φακελάκια ζελέ κεράσι

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε λίγο γάλα, μουσκεύουμε λίγο τα μπισκότα και τα στρωνουμε σε ένα μπολ 30*20.
  • Φτιάχνουμε την κρέμα σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες και στρωνουμε πάνω στα μπισκότα.
  • Βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα.
  • Φτιάχνουμε την κρέμα βανίλια και στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
  • Αφήνουμε να κρυώσει καλά το γλυκό αφήνοντάς το αρκετές ώρες στο ψυγείο.
  • Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να κρυώσει. Μετά τοποθετούμε το ζελέ με κουτάλα προσεκτικά πάνω από το γλυκό και ξαναβάζουμε στο ψυγείο.