Φλογέρες Ζαμπόν – Τυρί

Φλογέρες Ζαμπόν – Τυρί

Recipe by Nancy MichalakouΚατηγορία: Πίτες Αλμυρές
Προετοιμασία

30

λεπτά
Μαγείρεμα

20

λεπτά

Συστατικά

  • 1 φύλλο κρούστας

  • 10 φέτες ζαμπόν

  • 10 φέτες Gouda τυρί

  • 4 ασπράδια για το πανάρισμα

  • Φρυγανιά τριμμένη 

  • Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  • Απλώνουμε το φύλλο, το διπλώνουμε και κόβουμε στην μέση. Ξανά διπλώνουμε και κόβουμε.
  • Κόβουμε το ζαμπόν στα τρία κάθετα και το τυρί στα δύο κάθετα.
  • Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα βουτυρώνοντας ελαφριά τοποθετούμε το τυρί το ζαμπόν και τυλίγουμε σφιχτά όπως τα ντολμαδάκια.
  • Τα περνάμε πρώτα από το ασπράδι μετά από τη φρυγανιά.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι και τα τηγανίζουμε.