Φλογέρες Ζαμπόν – Τυρί
Κατηγορία: Πίτες ΑλμυρέςΠροετοιμασία
30
λεπτάΜαγείρεμα
20
λεπτάΣυστατικά
1 φύλλο κρούστας
10 φέτες ζαμπόν
10 φέτες Gouda τυρί
4 ασπράδια για το πανάρισμα
Φρυγανιά τριμμένη
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Απλώνουμε το φύλλο, το διπλώνουμε και κόβουμε στην μέση. Ξανά διπλώνουμε και κόβουμε.
- Κόβουμε το ζαμπόν στα τρία κάθετα και το τυρί στα δύο κάθετα.
- Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα βουτυρώνοντας ελαφριά τοποθετούμε το τυρί το ζαμπόν και τυλίγουμε σφιχτά όπως τα ντολμαδάκια.
- Τα περνάμε πρώτα από το ασπράδι μετά από τη φρυγανιά.
- Ζεσταίνουμε το λάδι και τα τηγανίζουμε.
Αξιολόγησε