Κασερόπιτα με Ζαμπόν
Κατηγορία: Πίτες ΑλμυρέςΠροετοιμασία
20
λεπτάΨήσιμο
35
λεπτάΣυστατικά
1 πακέτο φύλλο σφολιάτα
500γρ. κασέρι τριμμένο
350γρ. έμενταλ τριμμένο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
10 φέτες ζαμπόν, κομμένο τετραγωνάκια
2 αυγά
300γρ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το κασέρι, το έμενταλ, τη ντομάτα, το ζαμπόν, την κρέμα γάλακτος, το 1 αυγό, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε ένα πυρέξ ή ταψί και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, το οποίο λαδώνουμε και αυτό.
- Βάζουμε την γέμιση και φροντίζουμε να την απλώσουμε παντού.
- Βάζουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας για να καλύψουμε τη γέμιση.
- Χτυπάμε το άλλο αυγό και αλείφουμε την πίτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 35 λεπτά.
Θα τη φτιάξω σίγουρα!!!!