Κεκάκια
Κατηγορία: ΚέικΠροετοιμασία
30
λεπτάΨήσιμο
30
λεπτάΣυστατικά
3 αυγά
200γρ. ζάχαρη
70γρ. λιωμένη μαργαρίνη
100ml χυμό πορτοκάλι
300γρ. ανθότυρο
15γρ μπέικιν πάουντερ
220γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50-70γρ. σταγόνες ή τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε τη μαργαρίνη, το χυμό πορτοκάλι, το ανθότυρο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Προσθέτουμε τις σταγόνες ή την τρούφα σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε φορμάκια για κεκάκια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 20-25 λεπτά.

Αξιολόγησε