Κορμός με Χαλβά

Κορμός με Χαλβά

Recipe by Calliopi NtekoumeΚατηγορία: Σοκολάτα
Προετοιμασία

25

λεπτά

Συστατικά

  • 300γρ. χαλβά βανίλια, κομμένο σε κυβάκια

  • 150γρ. καρύδια, χοντροκομμένα

  • 100γρ. σταφίδες μαύρες

  • 200γρ. κουβερτούρα

  • 100ml ηλιέλαιο

  • 2 κ.σ. κονιάκ ή ξύσμα πορτοκάλι

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και στο τέλος προσθέτουμε το ηλιέλαιο.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ (αν δεν επιθυμούμε αλκοόλ, βάζουμε λίγο ξύσμα πορτοκάλι).
  • Προσθέτουμε τις σταφίδες, τον χαλβά σε κυβάκια, τα καρύδια και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε το μείγμα σε ένα μακρόστενο ταψί στρωμένο με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Κορμός με Χαλβά