Κορμός με Χαλβά
Κατηγορία: ΣοκολάταΠροετοιμασία
25
λεπτάΣυστατικά
300γρ. χαλβά βανίλια, κομμένο σε κυβάκια
150γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
100γρ. σταφίδες μαύρες
200γρ. κουβερτούρα
100ml ηλιέλαιο
2 κ.σ. κονιάκ ή ξύσμα πορτοκάλι
Εκτέλεση
- Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και στο τέλος προσθέτουμε το ηλιέλαιο.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ (αν δεν επιθυμούμε αλκοόλ, βάζουμε λίγο ξύσμα πορτοκάλι).
- Προσθέτουμε τις σταφίδες, τον χαλβά σε κυβάκια, τα καρύδια και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μείγμα σε ένα μακρόστενο ταψί στρωμένο με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Αξιολόγησε