Λευκός κορμός

Λευκός κορμός

Recipe by Maria BelibasakiΚατηγορία: Σοκολάτα
Προετοιμασία

30

λεπτά
Ψυγείο

3

ώρες

Συστατικά

  • 400γρ. κουβερτούρα λευκή

  • 400γρ. ζαχαρούχο

  • 150γρ. φιστίκι Αιγίνης

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια θερμοκρασία το ζαχαρούχο.
  • Αφού ζεσταθεί ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και αποσύρουμε από την φωτιά.
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η κουβερτούρα.
  • Ρίχνουμε τα φιστίκια και ανακατεύουμε.
  • Σε μακρόστενη φόρμα του κέικ στρώνουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα.
  • Το παγώνουμε για 3 ώρες στο ψυγείο.
Λευκός κορμός