Λευκός κορμός
Κατηγορία: ΣοκολάταΠροετοιμασία
30
λεπτάΨυγείο
3
ώρεςΣυστατικά
400γρ. κουβερτούρα λευκή
400γρ. ζαχαρούχο
150γρ. φιστίκι Αιγίνης
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια θερμοκρασία το ζαχαρούχο.
- Αφού ζεσταθεί ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και αποσύρουμε από την φωτιά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η κουβερτούρα.
- Ρίχνουμε τα φιστίκια και ανακατεύουμε.
- Σε μακρόστενη φόρμα του κέικ στρώνουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα.
- Το παγώνουμε για 3 ώρες στο ψυγείο.

Αξιολόγησε