Μπουγάτσα με Ζαχαρούχο Γάλα
Κατηγορία: Πίτες ΓλυκέςΠροετοιμασία
10
λεπτάΨήσιμο
35
λεπτάΣυστατικά
1 πακέτο 500γρ φύλλο κρούστας
1 τενεκεδάκι ζαχαρούχο
2 τενεκεδάκια νερό
βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα
Άχνη ζάχαρη
Κανέλα
Εκτέλεση
- Αφού ξεπαγώσουμε το φύλλο, βουτυρώνουμε ένα ένα το κάθε φύλλο ξεχωριστά και τα βάζουμε σουφρωτά σε βουτυρωμένο ταψί.
- Ψήνουμε 10 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το νερό.
- Βγάζουμε το ταψί απ τον φούρνο και ρίχνουμε την κρέμα του ζαχαρούχου ομοιόμορφα.
- Ψήνουμε 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
- Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα
Η συνταγή είναι της Αναστασία Θεοχαροπούλου και το www.dolmadaki.gr.
Αξιολόγησε