Μπουγάτσα με Ζαχαρούχο Γάλα

Μπουγάτσα με Ζαχαρούχο Γάλα

Recipe by Αναστασία ΘεοχαροπούλουΚατηγορία: Πίτες Γλυκές
Προετοιμασία

10

λεπτά
Ψήσιμο

35

λεπτά

Συστατικά

  • 1 πακέτο 500γρ φύλλο κρούστας

  • 1 τενεκεδάκι ζαχαρούχο

  • 2 τενεκεδάκια νερό

  • βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα

  • Άχνη ζάχαρη

  • Κανέλα

Εκτέλεση

  • Αφού ξεπαγώσουμε το φύλλο, βουτυρώνουμε ένα ένα το κάθε φύλλο ξεχωριστά και τα βάζουμε σουφρωτά σε βουτυρωμένο ταψί.
  • Ψήνουμε 10 λεπτά στους 200 βαθμούς.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το νερό.
  • Βγάζουμε το ταψί απ τον φούρνο και ρίχνουμε την κρέμα του ζαχαρούχου ομοιόμορφα.Μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα
  • Ψήνουμε 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  • Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα

Η συνταγή είναι της Αναστασία Θεοχαροπούλου και το www.dolmadaki.gr.