Twix
Κατηγορία: ΣοκολάταΠροετοιμασία
45
λεπτάΣυστατικά
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
400γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. ηλιέλαιο
1 συσκευασία μπισκότα Μιράντα Παπαδόπουλου
Εκτέλεση
- Βάζουμε το ζαχαρούχο σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε πολύ καλά, να γίνει σαν κρέμα.
- Λιώνουμε τις κουβερτούρες με το ηλιέλαιο και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο μέχρι να γεμίσουμε τα μπισκότα.
- Παίρνουμε ένα μπισκότο και με την άκρη ενός μαχαιριού παίρνουμε λίγη καραμέλα, το αλείφουμε και κλείνουμε με άλλο μπισκότο. Τα τοποθετούμε σε ένα τάπερ.
- Μόλις τελειώσουμε με το γέμισμα τα βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
- Τα βγάζουμε, τα βουτάμε στην κουβερτούρα.
- Τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30-40 λεπτά, όσο χρειάζεται δηλαδή για σφίξει η κουβερτούρα και να μην κολλάει στα χέρια.
Αξιολόγησε